Wie zijn wij?

We werken met counselors en trainers die professioneel, integer en oplossingsgericht zijn. Zij hebben ruime ervaring opgedaan in het bedrijfsleven in de rol van leidinggevende en medewerker; dit combineren zij met opleidingen. Onze counselors hebben zelf ervaren wat een burn-out is, deze ervaring combineren zij met hun opleiding op het gebied van stressreductie. Dit maakt ze tot een begripvolle gesprekspartner. Zij weten als geen ander wat de oorzaken van een burn-out zijn en wat je er zelf aan kan doen om eruit te komen. Onze counselors hebben e-boeken en het boek 'Stress en burn-out - de oorzaken en oplossingen' geschreven. PIT4 is in 2013 opgericht door Janine Göbel en Tini Worp.

Janine Göbel

Mijn hart ligt in het helpen van mensen om de juiste weg te vinden, hun leven weer op de rails te krijgen en beter in hun vel te zitten. Bedrijven help ik door het ziekteverzuim aan te pakken. Ik bied medewerkers ondersteuning om beter met stress om te gaan en ik begeleid managers hoe ze om kunnen gaan met zieke medewerkers.
Counselor, coach en trainer
2BB (43 van 44)

Tini Worp

Ik kan niemand iets leren, maar wel laten nadenken. In mijn werk gaat het vooral om mensen bewust te laten worden van hun talenten en valkuilen. Samen zoeken we naar hoe we de 'knop om kunnen zetten' om met meer plezier en gemak je leven te leiden i.p.v. lijden.
Counselor, coach en trainer
2015-03-18 17.09.00 (2)
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail