NLP metaspiegel – Een moeilijk gesprek makkelijk maken

Een moeilijk gesprek makkelijk maken met de metaspiegel uit NLP

Dat belangrijke gesprek waar je niet onderuit komt, waar veel vanaf hangt maar waar je vreselijk tegenop ziet. Het gesprek waar je met rode vlekken in je nek uit komt. De belangrijkste gesprekken zijn vaak niet de makkelijkste. Je kunt er tegenop zien en dat helpt je niet om het gesprek goed in te gaan.

Een goede voorbereiding is het halve werk. Zodat je niet verzandt in ja knikken en je geleid wordt door emoties. En na het gesprek denkt: ‘ik had dat en dat moeten zeggen’  of ‘waarom heb ik me weer laten verleiden tot beloftes waar ik eigenlijk niet achter sta?”.

Andere standpunten begrijpen
Succesvolle mensen beschikken over de flexibiliteit om de wereld op verschillende manieren te bekijken, Ze nemen diverse standpunten in waardoor ze in staat zijn nieuwe ideeën uit te proberen. In een situatie waar emotionele conflicten een rol spelen kunnen gesprekstechnieken helpen een en ander goed uit te spreken.

Met de metaspiegel kun je jezelf versterken waardoor je in het gesprek niet alleen nu eens echt zegt wat je te zeggen hebt, maar het geeft je veel minder spanning vooraf. Zo maak je een moeilijk gesprek makkelijk!

Oefen het gesprek vooraf met behulp van de metaspiegel. Je kunt dit zelf doen en je kunt ook een goede vriend(in) of coach vragen je te begeleiden zodat jij je volledig op de inhoud en de relatie in het gesprek kunt storten.

Inhoud van de online cursus:gedrag1

  • Filmpje met uitleg over hoe je de metaspiegel uit NLP direct kunt toepassen.

Waar en wanneer vindt de cursus plaats:
Direct na betaling krijg je het bestand toegestuurd. Je kunt dit thuis achter je computer volgen.

Wat levert het jou op?
Een direct toepasbare techniek waarmee je eenvoudig moeilijke gesprekken voorbereidt.

Investering: 5 Euro

Start van de cursus: Direct na ontvangen van betaling

Meer weten: neem contact op.

Inschrijven:

Inschrijfformulier

Inschrijfformulier

Bezig met versturen

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail