Hoofd opruimen met geleide meditatie

Mijn hoofd is zo vol, hoe kan ik het opruimen?

De ene gedachte volgt de andere op. We zitten tegenwoordig zoveel in ons hoofd en nieuwe gedachten blijven automatisch komen. Uit onderzoek blijkt dat er wel meer dan 50.000 gedachten per dag in ons hoofd opkomen. Gelukkig hoeven we niet op alle gedachten te reageren maar er blijft een groot aantal over waarbij je het gevoel kan hebben ‘er iets mee te moeten’.

Veel cliënten zeggen dat ze rust in hun hoofd willen, maar dat het ze niet lukt. Daardoor slapen ze slechter, raken uitgeput en hebben veel te weinig energie.

Dit hoeft niet langer!
Je kunt je gedachten niet zomaar stil leggen. Dat vraagt oefening. Door mindfulness en meditatie wordt het rustiger in je hoofd. Als je dit dagelijks toepast wordt het rustiger in je hooft, alsof de storm in je hersenen gaat luwen zo voelt het. Oefening baart kunst, en wat je nodig hebt is geduld en compassie. De eerste keer is het moeilijkste en elke volgende keer wordt het makkelijker.

Met onze geleide meditatie (waarbij een stem je begeleidt zodat je minder afgeleid raakt) hoofd opruimen maak je ruimte in je hoofd.

Reactie van eerdere deelnemer: “ik kwam terug bij mijn gevoel, waar ik van vervreemd was“.

Inhoud van de training:

  • MP3 bestand met geleide meditatie

Waar en wanneer vind de training plaats? Direct na betaling op rekeningnummer NL15 ASNB 0707 7136 68 t.n.v. J. Gobel eo C Worp krijg je het bestand toegestuurd.

Wat levert het jou op? Een direct toepasbare techniek.

Investering: 3 Euro

Start van de training: Direct na ontvangen van betaling

Meer weten: neem contact op.

Inschrijfformulier
Bezig met versturen

Disclaimer
Schakel bij lichamelijke en psychische klachten altijd uw arts in.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail