Gratis zelfhulp

Angst
Bijnieruitputting
Brandend maagzuur
Burn-out
Concentratieproblemen
Cortisol te hoog
Depressie
Hartkloppingen
Hoofdpijn
Kramp
Laag libido
Moe
(Geen) Nee zeggen
Onzekerheid/weinig zelfvertrouwen
Overgewicht
Piekeren
Post Traumatische Stress Stoornis – PTSS
Prikkelbare darmsyndroom
Relatieproblemen
Schildklieren te snel of te langzaam
Slapeloosheid
Spanningen en stress

Disclaimer

Schakel bij lichamelijke en psychische klachten altijd uw arts in.

Als je last hebt van klachten wil dat nog niet zeggen dat je er zelf niets aan kunt doen. Veel dingen zijn op te lossen met aanpassing in voeding of het aanleren van zelfhulp technieken. Wat is er nu fijner dan zelf direct aan de slag te kunnen?

Onder dit menu vind je een hoop voorkomende klachten waar jij je misschien ook in herkent. Bij iedere klacht staan tips om jou te helpen de klacht te verlichten of misschien zelfs van af te komen. Uiteraard moet je het wel zelf doen! Prikkels als zonlicht en frisse lucht hebben direct en indirect effect op onze gezondheidstoestand, waardoor sommige psychische problemen minder sterk voorkomen.

Wanneer je niet voldoende hebt aan de tips en de klachten verdwijnen niet of nemen niet af dan raden we je aan om eens te kijken naar ons aanbod van programma’s die speciaal ontwikkeld zijn voor de klacht. Je kunt ook de programma’s in delen kopen zodat je de investering kunt spreiden en eerst kunt ervaren wat wij jou te bieden hebben.

Wil je de zaken leren in een één op één gesprek? Dan is dat uiteraard ook mogelijk. Je kunt zelf kiezen met wie je het gesprek aan wilt gaan. Onder ‘wie zijn wij’, zie je met wie je een afspraak kunt maken. Tini is opgeleid als counselor-coach en Janine is opgeleid als hypnotherapeute. Naast hun opleidingen en hebben beiden veel therapeutische vaardigheden opgedaan in andere opleidingen. Beiden zijn ervaringsdeskundig op het gebied van stress en burn-out. Dat betekent dat ze zich als geen ander in veel van jouw klachten herkennen.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail