Tijdlijn therapie

Tijdlijn Therapie

Tijdlijn therapie is een NLP techniek die bijzonder handig is om in te zetten bij een cliënt. Je kunt de geschiedenis als het ware ermee veranderen. De herinneringen blijven intact maar het gevoel verandert. Waar de cliënt eerst het gevoel had van machteloosheid heeft hij nu het gevoel er wat aan te hebben kunnen veranderen. Zelf zet ik hem veel in om te zien waar gevoel vandaan komt, omdat de cliënt er niet altijd zeker van is wanneer en waardoor het ontstaan is. Mooie van de techniek is dat je het nare gevoel van die gebeurtenis ook direct kunt veranderen.

Een cliënt vertelt in een intake niet altijd direct alles is mijn ervaring. Soms weet de cliënt dat voorval gewoon even niet meer of denkt de cliënt dat het niet relevant is. Soms verzwijgt iemand het omdat hij zich nog niet vertrouwt genoeg bij je voelt. De cliënt is zich van geen kwaad bewust maar voor jou als therapeut, coach kan het van belang zijn te weten wanneer het probleem ontstaan is zodat je het met de cliënt kunt oplossen. De tijdlijn opstellen helpt daar heel goed bij.

De tijdlijn is een techniek die jou als therapeut helpt om bepaalde relevante gebeurtenissen bloot te leggen. Voor de cliënt ook vaak een eye-opener. “Goh, helemaal niet meer aan gedacht” horen we vaak als reactie.

Tijdlijn therapie

Tijdlijn therapie

Inhoud van de training:

  • Film met uitleg en instructies over wat tijdlijn is en hoe toe te passen.

Waar en wanneer vind de training plaats?

Direct na betaling krijg je toegang tot het bestand.

Wat levert het jou op?

Een nieuwe techniek die je in kunt zetten bij je cliënten. Een techniek die jou helpt om te achterhalen wanneer probleem ontstaan is en direct ook op te lossen.

Investering: 25 euro.

Start van de training: Direct na ontvangen van betaling

Inschrijven: 

Inschrijfformulier
Bezig met versturen
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail