EFT Emotional Freedom Technique

Wat is Emotional Freedom technique  oftewel EFT?

EFT helpt bij allerlei klachten door negatieve emoties, die veroorzaakt worden  door een verstoring van het lichamelijk energiesysteem, ongeacht de oorzaak.

En het mooiste is: je kunt EFT eenvoudig zelf doen waar je maar bent. 

Hoe werkt Emotional Freedom Technique – EFT:
Sterk emotionele ervaringen die niet goed verwerkt worden, en dus ook trauma’s en fobieën, worden vastgehouden of opgeslagen in het energiesysteem van de mens. Elke verstoring kan op later tijdstip weer worden ontstoord door je aandacht te richten op de specifieke ervaring (zonodig onderverdeeld in aspecten) en dan per ervaring deze te ontladen via de formule van EFT. Het hart van de methode is kloppen op een serie energiepunten. Andere onderdelen van de EFT- formule zijn het opheffen van eventuele psychological reversal, en het meten van de heftigheid van ervaring voor en na de behandeling om de werkzaamheid en effectiviteit te kunnen controleren.

Trauma’s zoals schrik, angst kunnen verstoringen in het energiesysteem van het lichaam veroorzaken. Je voelt in je lichaam een groot aantal ongewenste sensaties. Zoals b.v .een harde buik, een ‘knoop’ in de maag of een druk op de borst.

Door eenvoudig te tappen op een aantal specifieke punten op het
lichaam, terwijl je focust op de negatieve emotie, begint de energie
weer vrij te stromen en de vervelende en ongewenste gevoelens en sensaties worden weer verdreven.

Nu de energie weer vrij door je lichaam stroomt ben je weer tot alles
in staat. Je voelt je lichamelijk en geestelijk weer goed en vrij om te
doen wat je wilt. In onze online training bestaande uit een instructiefilm kun je het zelf eenvoudig  leren. En dat voor maar 5 euro!

EFT en wordt je emotioneel weer vrij.EFT

Voetnoot:
Einstein
Einstein bewees in 1924 met zijn relativiteitstheorie al dat alle massa energie is. Dus in essentie bestaan we geheel uit energie. De hele wetenschappelijke wereld heeft dit geaccepteerd maar in de medische wetenschap is met deze kennis tot op heden nog niets gedaan en wordt nog vastgehouden aan de stoffelijke visie op de mens.

Als ziekte een verstoring op energetisch niveau is dan zal deze verstoring ook op energetisch niveau opgelost moeten worden. Onze geestelijke energie speelt daarin een grote rol, want….gedachten zijn krachten

Inhoud van de training:

  • Filmpje met uitleg over Emotional Freedom Technique – EFT en hoe toe te passen.

Waar en wanneer vind de training plaats?

Direct na betaling krijg je het bestand toegestuurd.

Wat levert het jou op?

Een direct toepasbare techniek.

Investering: 5 Euro

Start van de training: Direct na ontvangen van betaling

Reactie: ‘Dank voor het filmpje en  uitgebreide handleiding EFT, ziet er hartstikke goed uit, ga er weer meer gebruik van maken binnen mijn praktijk!’

Meer weten: neem contact op.

Inschrijven:

Inschrijfformulier
Bezig met versturen

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail